Op zoek naar een architect in Noord-Holland?

Architect Noord-Holland: Engel Architecten

Architect in Noord-Holland voor uw nieuwbouw- of verbouwproject

Engel Architecten is een professioneel architectenbureau gelegen in Hilversum. Vanuit ons kantoor in Hilversum bedienen we heel Noord-Holland. We hebben veel projecten gerealiseerd in deze regio. Bent u op zoek naar een Architect in Noord-Holland? Dan kan Engel Architecten de juiste match zijn! U kunt bij Engel Architecten terecht voor het ontwerp van uw nieuwe woning, de uitwerking, bouwbegeleiding en zelfs interieurontwerpen. We zijn er van overtuigd dat een architect goed moet aansluiten bij uw wensen. Daarnaast is het belangrijk dat u zich op uw gemak voelt bij de architect, zodat jullie samen een prachtige samenwerking aan kunnen gaan. Omdat wij zelf deze klik ook belangrijk vinden bieden we graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. Leer ons kennen en ontdek wat Engel Architecten kan betekenen voor uw (ver)bouwproject.

Uitgesproken woning Amsterdam

Architect Noord-Holland voor uw uitbouw of verbouwing

Engel Architecten werken voornamelijk samen met particuliere opdrachtgevers in Noord-Brabant. Naast onze unieke nieuwbouwprojecten ontwerpen we ook verbouwingen. Ook voor een uitbouw passend bij uw huidige woning bent u bij Engel Architecten aan het juiste adres. Laat ons u informeren in een vrijblijvend gesprek bij ons op kantoor in Hilversum. De ontwerpen van Engel Architecten voor verbouwingen en uitbouwen hebben een moderne uitstraling, maar kunnen we ook passend maken in de huidige stijl van het huis. We denken graag mee met uw wensen.

Ecletisch interieur
Eclectisch woonhuis Amsterdam

Verbouw project in Noord-Holland? Hoe vindt u de juiste architect?

Naast een uitbouw of grootschalige verbouwing ontwerpen we moderne villa’s, bungalows en woonhuizen. We verzorgen unieke woningen die naadloos zijn ingepast in hun omgeving en goed aansluiten bij de wensen van onze opdrachtgever. De ontwerpen van Engel Architecten zijn kenmerkend door royale raampartijen en het gebruik van veel natuurlijke materialen. De royale glasvlakken zorgen er voor dat er een unieke verbinding ontstaat tussen interieur en exterieur. De tuin wordt hierdoor als het ware naar binnen getrokken en voelt daardoor als een vanzelfsprekend onderdeel van het ontwerp.

Bent u op zoek naar een betrouwbare architect in Noord-Holland? Bekijk meer informatie over het kennismakingsgesprek!

Kantoor

Heeft u een project dat u met Engel Architecten wilt bespreken?

We nodigen u graag uit in onze studio om vrijblijvend kennis te maken. Tijdens dit oriënterende kennismakingsgesprek geven we u inzicht in het ontwerpproces, het bouwtraject, de bouwkosten en vertellen we meer over ons architectenbureau.

Neem contact op