Het ideale adres voor uw opdracht

Bent u op zoek naar een vakkundig en eigentijds architectenbureau nabij Amsterdam? Welkom bij Engel Architecten, uw geprefereerde architect in de buurt van Amsterdam. Wij hebben inmiddels al talloze prachtige gebouwen ontworpen in Amsterdam en omgeving. Kijk onder het tabje ‘projecten’ voor een voorproefje van ons imposante portfolio. Maar als architectenbureau zijn wij natuurlijk nooit tevreden en wij willen ons graag blijven bewijzen op voornamelijk de particuliere markt. Dus heeft u een mooi project in de buurt van onze hoofdstad en wenst u enthousiaste architecten die even ambitieus zijn als uzelf? Dan bent u bij ons aan het ideale adres.

Vakkundig en klantgericht

Wij werken vakkundig en klantgericht. Wij luisteren altijd naar uw wensen en zorgen ervoor dat ons ontwerp daarop aansluit. Tegelijkertijd kijken wij goed naar de locatie en maken wij onze ontwerpen passend binnen de woonomgeving. Engel Architecten probeert er iedere keer weer in te slagen om locaties woonvriendelijk te maken voor zowel de bewoners van het door ons ontworpen gebouw als voor de reeds omwonenden van de betreffende locatie in Amsterdam. Daarnaast kunt u de ontwerpen van ons architectenbureau herkennen aan hun heldere en eenduidige opzet.

Neem een kijkje in de keuken

Om het werk eenvoudiger en vakkundiger te maken, maakt Engel Architecten gebruik van Building Information Modeling (BIM). Dit is een geavanceerde digitale techniek. Er wordt op de computer een database gemaakt met alle informatie voor de bouw, inclusief een 3D-model. In de computer kunnen we echter eenvoudig iets wijzigen waarop het model automatisch de wijzigingen doorvoert en mogelijke problemen met andere data aangeeft. Als architectenbureau lukt het haast niet meer om te bestaan zonder dit soort verfijnde software. Het kan zelfs kosten en tijd betekenen, waardoor in één klap de gehele constructie voor u in Amsterdam gevisualiseerd en geanalyseerd kan worden.

Meer weten? Vraag het dan direct!

Wilt u meer weten over ons architectenbureau of over onze werkwijze? Kijk dan gerust even verder op onze website of vraag het ons in eigen persoon. U kunt bellen naar het telefoonnummer 020-4895047 of een email sturen naar info@engelarchitecten.nl. Wij vertellen u graag meer over ons werk als u op zoek bent naar een architectenbureau in Amsterdam of omgeving.